JAG ÄR SPORTSMIND

Jag heter Emelie Lindström och är idrottspsykologisk rådgivare och driver företaget Sportsmind sedan 2009. Jag arbetar som rådgivare och mental tränare för flertalet enskilda idrottare, lag och organisationer. Alltifrån juniorer, seniorer, amatöridrottare till olympisk nivå.
Vid sidan av mina uppdrag som mental tränare är jag anställd som klubbstödsansvarig på Svenska Seglarförbund och arbetar där med tränarstöd och organisationsutveckling för våra svenska seglingsföreningar.

Utbildning
Jag har en Idrottsvetenskaplig magisterexamen samt en European Master, med inriktning psykologi från Högskolan i Halmstad och Universitat Autònoma de Barcelona.
Denna utbildning har kompletterats med fördjupningar regelbundet inom områdena rådgivning för enskilda idrottare, lagutveckling, karriärövergångar, skadehantering och prestationspsykologi.

Idrottslig bakgrund
Min egna idrottsliga bakgrund är ganska bred och innefattar bland annat dressyr, basket och judo men mitt största fokus är inriktat på segling. Genom seglingen har jag stora erfarenheter från nationella- och internationella mästerskap som hjälper mig att förstå behoven och svårigheterna man kan ha som idrottare både som junior och senior. Jag har även arbetat i över tio år som tränare för kappsegling på nationell nivå och är licensierad av Svenska Seglarförbundet.

BOKA
ETT FÖRSTA MÖTE