Föreläsningar

Individuellt anpassade föreläsningar för ditt lag, team eller organisation
Föreläsningar

Upplägget på mina föreläsningar liknar mer workshops. De är överlag uppbyggda så att jag inleder med lite forskningsbaserad teori kring ämnet. Där efter får deltagarna prova 2-3 exempel på praktiska övningar som kan användas för att träna upp den specifika färdigheten.
Deltagarna har då möjlighet att prova själva, reflektera och ställa frågor under passet. Passen avslutas med diskussion och utvärdering.

 • Målsättning
  Många av oss har många mål inom olika områden. Skillnaden mellan ett bra och ett dåligt mål kan vara avgörande om det uppnås eller inte. Vad är ett bra mål och hur kan vi träna oss i att både sätta upp dem, hålla oss på vägen och nå fram?
 • Självförtroende
  Självförtroende är en färskvara som också måste tränas upp och underhållas. Hur bygger vi självförtroende och hur går det till att träna?
 • Tävlingen/Matchen i fokus
  Vad du/laget gör före, under och efter tävlingen/matchen påverkar inte bara tävlingen/matchens utgång, det kan även påverka självförtroende, motivation, nervositet etc. Verktygen i denna workshop är fördelade på före tävling/match, under tävling/match och hur vi bäst utvärderar vår prestation.
 • Det bästa laget
  Det bästa laget är när varje spelares fulla potential tas till vara och alla drar åt samma håll. Hur fungerar det och hur kan laget tillsammans arbeta med detta i vardagen för att laget ska bli så bra som de kan bli? Vi går igenom de olika byggstenarna och laget får prova på några praktiska redskap som de sedan kan använda i sin träning för att få ut det mesta av laget. Processen börjar här!
 • Kick-off med laget/arbetsgruppen
  Vill ni få en kick-start med laget eller arbetsgruppen? Hör av er så syr vi ihop ett paket som passar just era behov!